بهینه سازی تولید محتوا: چگونه در سال 2020  و بعد آن محتوای سئو پسند تولید کنیم؟ 

بهینه سازی تولید محتوا: چگونه در سال 2020  و بعد آن محتوای سئو پسند تولید کنیم؟ 

همان طور که در دوره آموزشی تولیدمحتوای خود ذکر کردم؛ تولید محتوا برای هر تجارت مبتنی بر اطلاعات ارزشمند است.   زیرا که به عنوان یک متخصص کلید فروش محصولات و سرویس‌ها (و یا محصولات افیلیت) را به آسانی به دست می‌آورید.

مقاله‌ها، ویدیوها و صداها بهترین نمونه برای تولید محتوا هستند. زیرا که در این موارد می‌توانید محتواهای زیادی را به سرعت تولید کنید. اگر می‌خواهید ویدیو تولید کنید می‌توانید از کانال‌های یوتیوب شروع کنید یا ویدیو زنده فیسبوک بسازید. چنانچه به نوشتن علاقه دارید می‌توانید پست وبلاگی بسازید.

 اگر می‌خواهید وبلاگ نویسی کنید می‌توانید به صورت انتخابی از تکنیک‌های سئو (بهینه سازی موتور جستجوی گوگل) ارائه شده، جهت رنک کردن  پست‌های وبلاگی استفاده کنید. اگر می‌خواهید سئو راهکار اصلی شما برای کسب ترافیک بازدید باشید؛ می‌توانید از همه‌ی این تکنیک‌ها برای نوشتن مقاله خود استفاده کنید.

به طور کلی، مقاله‌هایی با 2,500 کلمه در موتور جستجوگر به خوبی رنک می‌شوند، و برای این که بهتر رنک شوید و نتایج رو ببینید   نیاز به تولید و انتشار 50 مقاله دارید. 

این تعداد کلمه برای رنک شده ایده آل به حساب می‌آید. 

به علاوه چنین مقاله‌هایی بیشتر در مقایسه با مقاله‌هایی با 300 الی 500 واژه بیشتر به اشتراک گذاشته می‌شوند و به سبب  ارزش بالای آن ها، مردم ان ها را ترجیح می‌دهند.

 من به ندرت از همه‌ی تکنیک‌های سئو استفاده می‌کنم و فقط سئو ابتدایی را انجام می‌دهم.

به این معنی که فقط  کلمه کلیدی را پیدا می‌کنم و  آن را در عنوان مقاله یا نام فایل جایگذاری می‌کنم. . و این به آن سبب است که سئو فعلی منبع اصلی ترافیک بازدید سایت من نیست. 

چگونه در سال 2020  و بعد آن محتوای سئو پسند تولید کنیم؟

سئو داخلی (On-page SEO) و سئو خارجی (Off-page SEO)

فعالیت‌های مربوط به سئو SEO  در دو شاخه دسته‌بندی می‌شود. این راهنمایی فقط

راجع به سئو داخلی (On-page SEO) است. در حقیقت سئو داخلی، مجموعه ای از تکنیک‌هایی هستند که بر روی وب سایت انجام می‌دهید. 

سئو خارجی (Off-page SEO) شامل ساختن لینک سایت‌های دیگر است، که فعلا پیشنهاد نمی‌کنیم روی آن کار کنید و وقت بگذارید. بعدا در مورد بک لینک سازی صحبت خواهیم کرد. 

بهترین راه برای به دست آوردن لینک از سایت‌های دیگر (بک لینک) مطابق گوگل، زمانی است که یک بلاگر مقاله شما را بیابد و بنابر سودمند بودن آن، آن را در وب سایت خود نشر دهد تا کاربران مشاهده نمایند.

این نوعی لینک طبیعی است که به سبب خوب بودن مقاله خود به دست می‌آورید و به مرور زمان  از این بک لینک ها بدست می‌آورید. 

فقط باید تمرکزتان روی نوشتن محتوای خوب به صورت مقاله یا فیلم (می‌توانید فیلم‌ها را نیز زیرنویس کنید.) باشد 

و از تکنیک‌های سئو برای بهینه سازی این مقاله‌ها استفاده کنید تا در صفحه نتایج جستجوی گوگل در چند کلمه کلیدی رنک شوند. 

 به مرور زمان بلاگر‌ها و صاحبان سایت مقاله شما را سودمند یافته و آن را منتشر می‌کنند. در این صورت بک لینک هایی را از سایت‌های مختلف بدست می‌آورید که رنک شما را در صفحه نتایج جستجوی گوگل (SERP) ارتقا خواهند داد.

این دقیقاً همان کاری است که بازاریاب‌ها استفاده می‌کنند. این بهترین و موثرترین راه برای به دست آوردن ترافیک بازدید رایگان از موتورهای جستجو است. 

فقط به یاد داشته باشید که این راهکار زمان بر است و باید مقاله‌های زیادی با 2,500 لغت بنویسید. 

طبق توضیحاتی که من در دوره تولید محتوا داده‌ام این مقاله‌ها می‌توانند به عنوان ارزشمندترین و تخصصی‌ترین مقاله‌ها در لیست شما قرار بگیرند. این مهم‌ترین و آسان‌ترین راه برای فروش محصولات است. 

حالا بیایید تکنیک‌های مخصوص سئو خارجی (On-page SEO) را بررسی کنیم

بهینه سازی محتوا برای سئو (SEO)

 در وهله اول باید لیست بزرگی از کلیدواژه ها را تهیه کنیم به آن اندازه که بتوانیم آن ها با عنوان مقاله ما مرتبط باشند. 

 

چندین ابزار تحقیقی برای یافتن کلمات کلیدی موثر را در پایین مشاهده خواهید کرد. 

سپس می‌توانید این کلمات کلیدی را وارد KWFinder (ابزار تحقیقی کلمات کلیدی) کنید. هدف شماانتخاب 10 الی 30  کلمه کلیدی است که هر کدام هر ماه حداقل 100 بار جستجو می‌شوند و نمره سختی این کلیدواژه ها  30 یا کمتر از آن است.

حجم جستجوی یکی از آن کلمات کلیدی باید 300 بار یا بیشتر در هر ماه باشد که آن به عنوان کلمه کلیدی اصلی (کلمه کلیدی هدف) شما قرار می‌گیرد.

 نمره مربوط به سختی یک کلیدواژه  در استاندارد KWFinder مشخص می‌کند که رنک شدن در آن کلمه کلیدی چقدر سخت است. . موقع استفاده از KWfinder به مکان و زبان اهمیت ندهید و هر زبان و مکانی را به عنوان پیش فرض تنظیم کنید. نمره سختی کلیدواژه (KD) در ستون سمت راست است.

آموزش سئو به زبان ساده | راهنمای گام به گام سئو سایت 2020
آموزش سئو به زبان ساده | راهنمای گام به گام سئو سایت 2020

توجه: زمانی که بین 10 الی 30 کلید واژه را یافتید می‌توانید آنها را به فایل اکسل منتقل کنید.

اگر مقاله‌های 2,500 کلمه‌ای را مانند یک کتاب الکترونیکی با فصل‌ها و زیر فصل‌ها در نظر بگیرید، خواهید دید که بسیاری از این کلید واژه‌ها در عنوان فصل‌ها استفاده شده‌اند.

چگونگی استفاده از آنها را در پایین می‌آموزید. 

KWfinder: من ورژن پولی  آن را دارم که شما می‌توانید ورژن رایگان آن را استفاده کنید. همین که مفهوم نوشتن مقاله‌ای با مقدمه منظم را یاد گرفتید ترجیح می‌دهید از ورژن غیر رایگان برای جستجوی سریع‌تر استفاده کنید. در اینجا ابزارهای زیادی برای یافتن لیست بزرگی از کلید واژه‌های مطابق عنوان مقاله خود را مشاهده می‌کنید. 

ابزارهایی برای یافتن کلیدواژه 

من به شخصه کلمات کلیدی زیادی را با استفاده از ابزارهای تولید کلید واژه می‌یابم. 

کلیدواژه‌ها را پس از یافتن به KWfinder انتقال دهید. از بین 10 الی 30 کلمه کلماتی را که حجم جستجوی آنها در ماه 100 بار است و سختی آنها 30 و یا از آن کمتر است را انتخاب کنید. یکی از این کلید واژه‌ها 350 بار در ماه جستجو می‌شود که کلید واژه اصلی شماست. 

ابزار جستجوی کلیدواژه – شماره 1 : 

www.keyword.io می‌تواند لیست بزرگی از کلید واژه‌های مرتبط با موضوع مقاله‌تان تولید کند.

برای نمونه در زیر، این لیست  بیش از 500 کلید واژه مربوط به “حساسیت گربه”  است. 

آموزش سئو به زبان ساده | راهنمای گام به گام سئو سایت 2020

من معمولاً هر مورد را که مربوط به مقاله‌ام باشد یک به یک برسی می‌کنم. پیشنهاد می‌کنم که یک حساب کاربری داشته باشید که بتوانید کلید واژه‌ها را به فایل اکسل منتقل کنید. من آنها را در کیبورد کپی کرده و در نوت پد درج می‌کنم.

 ابزار تحقیقی کلیدواژه – شماره 2 : 

Answer The Public  به همان شیوه عمل می‌کند می‌توانید یک کلید واژه را وارد کنید و کلید واژه‌های مربوطه را مانند سؤال‌هایی که مطابق کلمات کلیدی پرسیده می‌شوند، دریافت کنید. من معمولاً همه کلید واژه‌ها و سوالات مربوطه را در فایل نوت بد خود کپی می‌کنم. 

ابزار جستجوی کلیدواژه – شماره 3:

Keywords Everywhere  یک افزونه کروم است آن را به کروم اضافه کنید. در گوگل یک جستجو انجام دهید برای مثال”حساسیت گربه‌ای”. ابزار جستجویی لیستی از کلید واژه‌های مربوطه را مستقیماً در نتیجه جستجو نشان خواهد داد. آن‌هایی را که مربوط به مقاله‌تان هست را می‌توانید در فایل نوت پد خود کپی کنید. 

موقع جستجو در گوگل می‌توانید به پایین صفحه جستجو شده نیز مراجعه کنید، در این بخش گوگل کلیدواژه‌های مربوطه را پیشنهاد می‌کند.

 ابزار جستجوی کلیدواژه – شماره 4: 

آخرین ابزاری که معرفی می‌کنم همان  KWFinder است. چون که قادر به یافتن کلمات کلیدی هم است. اگر می‌خواهید کلید واژه‌های زیادی در مورد” ترفندهای گربه‌ها” بیابید روی فلش کناری آن را کلیک کنید. می‌توانید کلمات کلیدی را کپی و انتقال دهید. در اینجا نمونه‌ای  از ویژگی‌های اولیه KWfind را مشاهده می‌کنید. به وسیله ابزارهای گفته شده می‌توانید صدها کلید واژه مربوط به عنوان مقاله خود را بیابید و آنها را به KWfinder انتقال دهید و از بین 10 الی 30 کلیدواژه، آن‌هایی را که هر ماه 100 بار جستجو می‌شوند و سختی 30 یا کمتر دارند را با استفاده از KWfinder انتخاب کنید و یکی از آنها که در ماه 350 بار جستجو می‌شود را به عنوان واژه کلیدی اصلی خود انتخاب کنید. یکی از آنها که شباهت زیادی با مقاله‌تان دارد را انتخاب کنید. 

اگر کلیدواژه‌هایی دارید که بی ربط هستند را استفاده نکنید. برای مثال”بهبودی آلرژی به گربه” زیرا که قادر به استفاده از آن در مقاله خود نمی‌شوید.

<iframe width=”638″ height=”359″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZnUdUsNvkWw” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 8 تکنیک بهینه سازی تولید محتوا – سئو داخلی (On-page SEO)

در مجموع 8 تکنیک سئو داخلی  وجود دارد که به هر کدام یک به یک می‌پردازیم؛ 

تکنیک اول سئو: سئو H1, H2, H3:

 حال ما  بین 10 الی 30 کلیدواژه متفاوت داریم که می‌خواهیم به تنهایی در مقاله خود استفاده کنیم. مقاله شما باید مانند یک کتاب الکترونیکی دارای عنوان، فصل‌ها، و زیر فصل‌ها باشد. در وب سایت ما از عنوان‌های فرعی (هدینگ ها) به جای فصل‌ها و زیر فصل‌ها استفاده می‌کنیم.

 که آنها را با نام‌های H1, H2, H3 و غیره می‌شناسیم. همچنین با نام‌های عنوان 1، عنوان 2 و غیره می‌نامیم.

H1 فقط برای عنوان به کار می‌رود در نتیجه ما فقط یک H1 خواهیم داشت.

H2 برای سرفصل ها به کار می‌رود.

H3 برای زیر فصل به کار می‌رود که استفاده از آن اختیاری است. من معمولاً از این‌ها استفاده می‌کنم.

از H4، H5 و غیره استفاده نمی‌کنم. می‌توانید از Elementor و Thrive Architect برای ساختن وب سایت خود استفاده کنید. نمونه‌های خوب دیگری هم وجود دارد. من به شخصه از Elemento استفاده می‌کنم. برای جزئیات بیشتر جهت ساختن سایت محتوای خود به راهنمایی‌های بعدی من توجه کنید.

نحوه ساختن H1, H2, H3 و… 

استفاده از Elementor:

 اگر از Elementor استفاده می‌کنید، عنوان element را وارد کنید و H1، H2, H3 و… را انتخاب کنید.

می‌توانید عنوان خود را با اندازه فونت، رنگ و چیزهای دیگری طراحی کنید.

H1 بزرگ‌ترین اندازه H2 کمی کوچکتر از آن و H3 کوچک‌ترین است.

استفاده از Thrive Architect: 

این نیز دقیقاً مانند همان است. پس از وارد کردن عنوان element و انتخاب عنوان‌های 1، 2، 3 و غیره عنوان خود را آنگونه که می‌پسندید انتخاب می‌کنید.

مقاله شما شامل یک H1 که عنوان مقاله است، خواهد بود. سپس مقاله خود را به چندین فصل تقسیم می‌کنید و برای هر بخش از H2 استفاده می‌کنید. اگر فصل خاصی پر محتوا است و نیاز به زیر فصل دارد از H3 استفاده کنید. پس استفاده از H3 اختیاری است. 

معمولاً نیاز به استفاده از H4 نیست. 

یک کلیدواژه اصلی انتخاب کنید: 

کلید واژه‌ای که می‌خواهید بین 10 تا 30 مورد انتخاب کنید باید بسیار مشابه به مقاله باشد. در صورت امکان کلیدواژه‌ای را که در ماه 250 بار جستجو می‌شود را انتخاب کنید. 

آن را در H1 استفاده کنید. 

کلید واژه شما باید در عنوان و در ابتدا قرار گیرد.

عنوان نباید فقط شامل کلیدواژه باشد زیرا که باعث نا امیدی و گیجی کاربران می‌شود. 

برای مثال اگر می‌خواهید از کلیدواژه” آلرژی به گربه” استفاده کنید، از عنوان” درمان و نشانه‌های آلرژی به گربه” استفاده کنید. 

کلمات کلیدی را در H1 و H2 وارد کنید. در هر H2 از یک کلمه کلیدی  10 الی 30 تایی که صحبت کردیم، استفاده کنید. 

برای H3 هم همین کار را تکرار کنید. برای هر H3 از کلمه کلیدی مطابق زیر فصل استفاده کنید. 

پیدا کردن کلیدواژه برای هر H2 و H3 همیشه ممکن نیست. ممکن است که کلیدواژه مربوطه را بیابید ولی نتوانید با آن عنوان بسازید. در این موارد از کلید واژه استفاده نکنید یا از ابزارهای تولید کلیدواژه برای جستجوی کلید واژه جدید برای فصل H2 و زیر فصل H3 استفاده کنید.

یک مثال حقیقی:

 اگر مقاله‌های مرا چک کنید می‌بینید که من از H1 برای عنوان، از H2 های زیاد برای فصل‌ها و H3 برای برخی فصل‌ها استفاده کرده‌ام.

 تکنیک دوم سئو: محتوای سئو پسند 

این تکنیک‌ها (این ها بیشتر از یک تکنیک هستند) باید در محتوا گنجانده شوند:

  •  قبل از شروع اولین فصل باید حداقل 250 کلمه در زیر عنوان H1 مقاله داشته باشید.

 می‌تواند یک نوع مقدمه یا فهرستی از مطالب باشد مثل مقاله‌های من.

  • به طور ایده آل باید حداقل 250 کلمه در زیر هر فصل H2 داشته باشید که این همیشه ممکن نیست. تا جایی که ممکن است انجام دهید.
  • کلیدواژه اصلی را که در عنوان مقاله H1 استفاده کرده‌اید در  اولین کلمه مقاله خود استفاده کنید. 

ممکن است این کار همیشه ممکن یا آسان نباشد ولی جمله نویسی را تا زمانی که موفق به نوشتن آن شدید تکرار کنید.

  •  هنگامی که مقاله را تمام کردید یا موقع نوشتن آن کلمه کلیدی اصلی را به صورت نامنظم در آن استفاده کنید. 

من معمولاً پس از اتمام مقاله آن را دوباره می‌خوانم و برخی کلمات را با کلمه کلیدی اصلی جایگزین می‌کنم.

 از کلمه کلیدی مکرراً استفاده نکنید که باعث از بین رفتن کیفیت مقاله می‌شود. کلمات کلیدی را فقط بخاطر آن اضافه نکنید که مقاله‌هایتان بی مفهوم می‌شود.

 کلمه کلیدی را با برجسته نویسی و خط کشیدن زیر آن طراحی کنید. کلمات کلیدی را به ندرت و در جایی که مناسب است استفاده کنید. خود را مجبور به نوشتن همه آنها نکنید. من معمولاً پس از اتمام کلی مقاله برخی کلمات را با کلمات کلیدی جایگزین می‌کنم. 

مقاله شما باید دارای محتوای خاص و بدیع باشد. از مقاله‌های دیگران برای الهام و ایده گرفتن استفاده کنید. ولی کلمات آنها را کپی نکنید. 

تکنیک سوم سئو : بهینه سازی تصویر سئو

شما می‌توانید و حتما باید تصاویری را به مقاله خود اضافه کنید.

می‌توانید از تصاویر برای جالب‌تر شدن مقاله خود استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از کلیدواژه‌ها در عنوان تصاویر و در نام گذاری فایل‌ها استفاده کنید.

این کار باعث می‌شود مقاله شما به خوبی رنک شود. . 

به این شیوه عمل کنید. 

از کلمه کلیدی اصلی ( استفاده شده در H1)  در نام فایل،عنوان و alt tag  استفاده کنید. 

اگر کلمه کلیدی”آلرژی به گربه” است. نام فایل می‌تواند به صورت آلرژی به_گربه_jpg یا تصویر با فرمت jpg_آلرژی به_گربه باشد.

 بعد از بارگذاری تصویر در وردپرس می‌توانید عنوان آن را تصحیح کنید.

 در مثالی که به کار بردیم هم آلرژی به گربه و هم تصویر آلرژی به گربه را استفاده می‌کنیم.

 برای تصویر دیگر هم همین کار را با استفاده از کلمات کلیدی جدید دیگر استفاده کنید. اضافه کردن تصویر بیشتر از سرعت سایت می‌کاهد. برای جلوگیری از آن می‌توانید سایز تصاویر را (مخصوصاً تصاویر بزرگ) را قبل از بارگذاری کوچک‌تر کنید. 

می‌توانید از سایت‌های  Image compressor یا Tinypng به این منظور استفاده کنید. 

برای تصاویر مقاله‌های خود می‌توانید از منبع‌های زیر استفاده کنید. سوالات رایج (FAQ) سایت های زیر  را بخوانید برخی نیاز به پرداخت هزینه پدیدآوردنده عکس دارند. 

Canva Free Photos

Pexels

Free Images

1 Million Free Pictures

Gratisography

Unsplash

Picjumbo

Pixabay

Compfight

Everypixel

LibreShot

StockSnap

CC Search

Free Stock Photos

Life of Pix

این منابع غیر رایگان‌اند می‌توانید تصاویر رایگان دانلود کنید ولی گاها نیاز به پرداخت هزینه‌اند.

با وجود همه این منابع رایگان گاهی تصاویر مناسبی را نمی‌توانید بیابید که در این صورت مجبور به استفاده از سایت‌های پولی هستید.

Dreamstime

123rf

Shutterstock

Istockphoto

Freepikاین‌سایت‌ی هست که من استفاده می‌کنم. .

اگر که می‌خواهید کلماتی را به تصاویر خود اضافه کنید یا از ایده‌های جالب طراحی استفاده کنید از  Canvaاستفاده کنید.

از پلاگین  Pinterest Plugin استفاده کنید 

می‌توانید از Pin It Plugin استفاده کنید تا کاربران تصاویری را که به مقاله‌تان اضافه کرده‌اید را سنجاق کنند. این جز تکنیک‌های سئو نیست. Pinterest به استفاده آن می‌ارزد و ترافیک قابل قبولی را به سایت شما می‌آورد. پلاگینی که من استفاده می‌کنم “Pinterest Pin It Button On Image Hover And Post” است. 

از تنظیمات نمایش Pin، را هنگام حرکت تصویر در پایین فعال کنید. پیشنهاد می‌کنم که تصاویر خود را به نسبت 1:1 بارگذاری کنید که پیشنهاد Pinterest هم می‌باشد. این به آن معناست که بلندی و پهنای آن یکسان باشد. 

برای مثال 600px در 600px. بعد بارگذاری عکس‌ها در آن می‌توانید اندازه‌ها را دوباره با دست سایز بندی کنید. برای مثال در Elementor موارد ذکر شده در تنظیمات طراحی انجام شده‌اند.

 من در بسیاری از مقاله‌هایم عکسایی با ابعاد 700 در 1100 نیز درج می‌کنم که نتیجه آن یک تصویر عمودی بزرگ است دقت داشته باشید که همه عکسها مربع نیستند. اندازه‌های ذکر شده مورد تایید Pinterest نیز است،عکس‌هایی با آن اندازه بار گذاری کنید که می‌توانید بعداً سایز آن را تغییر دهید.

تکنیک چهارم سئو: بهینه سازی متا تگ 

صفحه نتایج جستجوی گوگل یا SERP

برای تغییر عنوان عنوان و برچسب توضیحات مقاله خود  می‌توانید از Yoast SEO به صورت رایگان استفاده کنید.

پس از نصب Plugin به پست و پیج های خود رفته و روی دکمه ویرایش در پایین کلیک کنید و پایین بکشید در آنجا کادری است که می‌توانید عنوان و توصیفات را وارد کنید. از دکمه کوچک ویرایش برای ویرایش عنوان و توضیحات استفاده کنید.

 علامت موجود در کادر باید سبز باشد. اگر کلمات بیشتری استفاده کنید به نارنجی یا قرمز تغییر می‌یابد. در این صورت کلمات را کاهش دهید تا سبز شود.

Yoast SEO

 روی علامت دومی preview  کلیک کنید تا پیش فرضی از آن را روی نتایج جستجوی گوگل نشان دهد. اگر که بر روی نشان در موبایل کلیک کنید، پیش فرض آن را در گوشی نشان می‌دهد. 

از عنوان مقاله برای عنوان استفاده کنید و در صورت طولانی بودن، کوتاه‌تر کنید و سعی کنید که کلمه کلیدی اصلی را در اول قرار دهید. سعی کنید که عنوان و تعریف جذابی داشته باشید تا موجب جذب مخاطب هنگام جستجو شود. 

 یکی از عواملی که گوگل هنگام امتیاز دهی به وب سایت‌ها در نظر می‌گیرد، نرخ کلیک  یا (click through rate) است. 

برای بالا بردن CTR وب سایت خود از پرانتز، براکت و اعداد بهره بگیرید. بازدید بیشتر باعث بالا رفتن امتیاز شما در موتور جستجو می‌گردد. 

به عنوان مثال:

 “7 عامل ایجاد آلرژی به گربه و درمان آن”،

 “صفر تا صد حالت‌های سالم بودن گربه را یاد بگیرید (به روز رسانی شده برای 2019)”. 

من به شخصه ترجیح می‌دهم که عنوان و توضیحات را پس از اتمام کامل مقاله تکمیل کنم. 

 نام فایل صفحه مقاله:

 در همان کادری که عنوان و توضیحات مقاله را تغییر دادید یک کادر با عنوان Slug وجود دارد که نام فایل‌های صفحه مقاله است. با خط اتصال (_) کلمه کلیدی را در لغات جداگانه وارد کنید. اگر کلمه کلیدی” cat allergy” [آلرژی به گربه] باشد، Slug به صورت cat_allergy و صفحه مقاله به صورت: www.cats.com/cat-allerg خواهد بود.

تکنیک پنجم سئو : لینک دهی داخلی 

 پس از تهیه مقاله‌ها می‌توانید آن ها را به هم لینک دهید. 

راهکارهایی برای لینک دادن  آنها:

 فرض کنید دو مقاله در مورد رفتار گربه‌ها و آلرژی به آنها دارید، به طور مطلوب متن آن لینک می‌تواند کلمه کلیدی مقاله رفتار گربه‌ها باشد. این بهترین راه لینک دادن به صفحههای دیگر است که باعث می‌شود کاربران جزئیات بیشتری را در دو مقاله جداگانه بخوانند. در هر مقاله می‌توانید از لینک‌های زیادی برای اشاره به مقاله‌های دیگر خود استفاده کنید. 

تکنیک ششم سئو: ساخت منبعی از سئو

پیشنهاد می‌کنم مقاله‌هایی حداقل با 2,500 لغت داشته باشید. مطابق تحقیقات Neil Patel, Brian Dean و بسیاری از بازاریاب‌های دیگر، گوگل مقاله‌های طولانی را می‌پسندد. می‌توانید مقاله‌ها را به گونه ایی طراحی کنید که منبعی از سئو باشد. این در صورتی است که برای مقاله خود مقاله‌های دیگر با عنوان‌های فرعی نیز بنویسید. برای مثال مقاله درمورد”سلامت عمومی گربه” است، که برای آن

می‌توانید از عنوان‌های”مشکلات پوستی گربه” و”مشکلات رفتاری گربه” استفاده کنید. و مقاله‌های زیادی را با عنوان”انتخاب و مراقبت از گربه جدید خود و حساسیت‌های غذایی” بنویسید. که پیش فرض آن به صورت زیر می‌باشد: 

ساخت منبعی از سئو

با نوشتن مقاله‌هایی برای موضوعات خاص و مقاله‌هایی با عنوان فرعی برای آن، content-rich

website می‌سازید. که این برای مخاطبان و گوگل بسیار کارآمد است.

تکنیک هفتم سئو : افزایش نرخ پرش یا بانس ریت  صفحه وب؛

 گوگل مدت زمانی که کاربران در وب سایت شما می‌گذرانند را ملاک امتیاز دهی قرار می‌دهد. اگر کاربران وب سایت شما را بعد از چند ثانیه ترک کنند (به مفهوم فنی، بانس ریت بالا) آن را دوست ندارند.

 گوگل به وب سایت‌هایی که مورد پسند واقع نمی‌شوند امتیاز نمی‌دهند. بهترین راه برای حل این مشکل افزودن ویدیوهایی به وب سایت است که مورد پست کاربران و گوگل است. اگر ویدیوی مناسب ندارید یا ترجیح می‌دهید که فقط مثل من مقاله نویسی کنید، می‌توانید ویدیوهای مرتبط به موضوع‌ها، فصل‌ها، زیر فصل‌ها، تکنیک‌ها، راهکارها و هر چیزی که در مورد آن بحث می‌کنید را در گوگل یا یوتیوب پیدا کنید و به مقاله خود اضافه کنید.

 بازاریاب‌های حرفه ایی تا حداکثر 20 ویدیو به مقاله خود اضافه می‌کنند که باعث جذابیت بیشتر می‌شود. قبل از اضافه کردن ویدیوها آن‌ها را برسی کنید که جنبه تبلیغاتی نداشته باشند و فقط از ویدیو کارشناسان برتر که دارای محتوای خوب هستند استفاده کنید.

تکنیک هشتم سئو: به سایت‌های دیگر لینک دهید

 این یکی دیگر از راه‌های بالا بردن امتیاز مقاله خود است. هر مقاله خود را به 2 الی 5 وب سایت خارجی ارتباط دهید. می‌توانید هر چیز مرتبط به محتوای مقاله خود را پیدا کنید و در فصل‌ها و زیر فصل‌های خاصی به آن لینک کنید. به منبع‌های با ارزشی همچون ابزارها، مقاله‌ها، کتاب‌ها و هر آنچه نیاز دارید لینک شوید.

استراتژی نوشتن مقاله سئو شده (بهینه سازی محتوا برای گوگل): 

8 تکنیک برای نوشتن مقاله سئو پسند  وجود دارد. در اینجا یک ویدئوی خوبی از آموزش این 8 تکنیک وجود دارد که بر روی وب سایت خود می‌توانید استفاده کنید.

<iframe width=”638″ height=”359″ src=”https://www.youtube.com/embed/EceSgY9bDnc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 به مرور زمان اگر 50 مقاله بنویسید هر کدام به خاطر کلمه کلیدی اصلی و دیگر کلمات کلیدی از بین 10 الی 30 کلمه امتیاز می‌گیرد. 

مقاله می‌تواند برای کلمات کلیدی دیگر هم امتیاز بگیرد. Domain Authority وب سایت شما بخاطر لینک‌هایی که در مقاله خود قرار می‌دهید افزایش می‌یابد. (Domain Authority) نمره‌ای است بین 0 تا 100 که بالاترین نمره به معنای توانایی وب سایت شما در امتیاز گیری از موتور جستجوگر گوگل است. می‌توانید Domain Authority فعلی خود را با استفاده از ابزار زیر بررسی کنید. 

مقاله شما می‌تواند برای چندین کلمه کلیدی که استفاده کرده‌اید حتی در صورت کم بودن Domain Authority نیز امتیاز بگیرد  و اما اگر این نمره بالا باشد در کنار کلمات کلیدی امتیاز بیشتری را به آسانی می‌گیرد.

دامین اتوریتی موز

طراحی یک وب سایت مبتنی بر سئو 

 مطالب ذکر شده هیچ کدام تکنیک‌های سئو نیست. بلکه راهکارهایی برای ساختن محتوای مطلوب که  کاربران و خزنده موتور جستجوگر بتواند مقاله‌هایتان را به آسانی بیایند.

 برای طبقه بندی مقاله‌هایتان، چندین صفحه طبقه بندی ایجاد کنید. 

برای مثال”طبقه سلامت گربه” را ایجاد کرده و تمامی مقاله‌ها، توصیفات، عنوان‌های مرتبط به این طبقه را قرار دهید. برای”طبقه سلامت گربه” مقاله‌های زیر را داریم. سپس لینک‌ها را به صفحه طبقه بندی در صفحه خانه وب سایت خود اضافه کنید.

طراحی یک وب سایت مبتنی بر سئو

 در این صورت کاربران و موتور جستجوگر تمامی مقاله‌ها را به آسانی پیدا می‌کنند. درست مثل کاری که من در ستون سمت چپی این وب سایت انجام داده‌ام.

 اگر مقاله زیادی را از قبل در وب سایت خود دارید می‌توانید با استفاده از ‘Bulk Move’ آن‌ها را به آسانی انتقال دهید. پیشنهاد می‌کنم افزونه‌ها را پس از استفاده پاک کنید زیرا که افزونه وردپرس بیشتر از سرعت وب سایت می‌کاهد. 

نتیجه گیری:

 این کار همه تکنیک‌ها را پوشش می‌دهد که می‌توانید برای ساختن مقاله خود استفاده کنید.

 به مرور زمان وب سایت شما به دلیل استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در موتور جستجوگر امتیاز می‌گیرد و به خوبی رنک می شود.

 پس از انجام این تکنیک‌ها، کار برایتان عادی می‌گردد. 

چیز پیچیده ایی وجود ندارد و کاملاً آسان هستند. 

برای توضیحات بیشتر سؤالات خود را کامنت کنید.

 https://www.informationmarketingexpert.com/seo-friendly-content/

مترجم: رقیه بیاضی

مقالات خواندنی:

content writing in New York / 4 tips to make money

Content writing services in Georgia

Blogging services for websites (Updated in 2019)

data entry services for a website in 2019

Hire Blogger for WordPress site in no time

content writing for web sites

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *